Over Obvius Magazine

Obvius is een informatief en objectief tijdschrift dat om de drie maanden gratis in uw bus valt. De naam Obvius is het Latijn voor ‘tegemoetkomend’. Het Engelse woord ‘obvious’ zal u vanzelfsprekend bekend voorkomen.

Met deze nieuwe publicatie streven we naar een profiel van informatieve diversiteit met als rode draad ‘nuttig, interessant en bruikbaar’. In het blad ontmoeten verleden, heden en toekomst elkaar in boeiende onderwerpen waar iedereen iets aan heeft...

  • Zo gaan we bedrijven met een geschiedenis in onze Kempense samenleving in de kijker plaatsen.
  • Interessante en boeiende figuren laten we ‘op de praatstoel’ aan het woord met de bedoeling om de mens achter de kunstenaar, artiest … beter te leren kennen.
  • We houden de vinger aan de pols bij de IT-sector.
  • Het kloppende hart van de samenleving laten we horen in kunst, cultuur, toerisme en evenementen.
  • Gezonde voedingsgewoonten passeren de revue.

Door de benadering van diverse aspecten in het dagelijkse leven willen we ‘tegemoetkomen’ aan de algemene behoefte om correct en eerlijk geïnformeerd te worden. Verwacht dus van Obvius geen sensatiezucht of oppervlakkigheid, maar wel interessante reportages die smaakvol gepresenteerd worden.

De adverteerders mogen, naar vorm en inhoud, rekenen op advies en grafische ondersteuning. We zijn ervan overtuigd dat commerciële advertenties, omwille van de omgeving waarin ze verschijnen, op meer dan gewone aandacht van de lezers mogen rekenen.

PixeoHuybrechts
The SniffersVan EyckIxinaNikeHezemeerSchreppie PoolsModernaLandbouwkredietMultituinPower GridArdorNuytsNokoProfile BuilderDrukserviceMarianeAcrogCC De WerftGarage DamsGarage VerellenKemin PharmaTeak & MoreXLNt
Copyright © 2020 Obvius Magazine. Alle rechten voorbehouden. | Uitgegeven door Meandros | Webdesign door Pixeo